Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Babiši, jde o nějaké loby od majitelů farem? Pak Vašemu textu, který je plný blábolů, rozumím. Možná by Vám nemělo uniknout, že tuším 78% populace si přeje zrušení kožešinových farem. Víte proč? Tak za 1) vraždit živé tvory jen kvůli "módě" je amorální a neuvěřitelně arogantní. Je přeci jen doma, kdy se zahřívat kožešinou nepotřebujete, že? A za 2) to, že farma, kterou jste, předpokládám předem ohlášen, navštívil, možná dodržuje veškeré zákonné normy, ale ty jsou špatně nastaveny, protože každý odborník na tato zvířata Vám sdělí, že jde o tvory, kterým chov v kleci, bez možnosti norování a jejich přirozeného prostředí činí velké utrpení. Takže se v první řadě zamyslete nad tím co píšete, pokud jde o bakšiš - OK, Vaše volba, ale pokud zastupujete jako politik vůli občanů, zalistujte v průzkumech a zvažte, co občané opravdu požadují. U mne jste totálně propad (chápu, že jeden hlas Vás netrápí, ale ono je naštěstí už opravdu dost lidí, kteří mají srdce a mozek na svém místě). Přeji Vám, aby Vás nikdy nikdo nezavřel do podobné klece a nezažíval jste naprosto zbytečné utrpení, které de facto schvalujete.

0 0
možnosti
Foto

Škoda, že celý článek vyjde ve finále jako blábol nad blábol, pokud se v něm nedokážete nikde zdatně vyjádřit k tomu, jak moc je v dnešní době potřeba, aby byl jakýkoliv živočich chován a usmrcován kvůli čemukoliv jinému, než je zdraví nebo potrava člověka. Pokud dokážete argumentovat jen k částem problematiky, nikoliv k podstatě, pak jste mohl místo článku třeba třídit brambor a byl byste užitečnější.

0 0
možnosti

Mrzí mne, že jste tedy neposkytl žádné fotografie z té farmy, kde zvířata žijí na tak dobré úrovni, jak uvádíte, a nejen z toho důvodu si i nadále myslím, že chov zvířat pouze pro kožešinu je barbarské a nemá v dnešní civilizaci co pohledávat ....jo a nejsem aktivista, ještě podotýkám...

0 0
možnosti

jejda, vy jste z hnutí ANO a já blbec je chtěl volit...no už nechci...

0 0
možnosti
Foto

Karma za střízlivý pohled na danou problematiku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Poslanec Parlamentu České republiky; Člen výboru pro životní prostředí; Člen podvýboru pro financování péče o životní prostředí; Člen podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství; Člen hnutí ANO 2011.

Seznam rubrik