Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jen doufám, že blog je myšlen jako hořká satira na téma " blbá a blbější řešení všeho možného. "

0 0
možnosti
RP

Mám moc rád psy, nejraději na česneku. Chtěl bych je chovat, ale jen pro vlastní potřebu, ne na prodej. Otázka zní, musím taky čipovat?

1 0
možnosti
JN

Já bych spíš apeloval na zdravý rozum a uvítal bych, kdyby si psy pořizovali jen takoví lidé, kteří se o psa dokáží postarat, mohou mu poskytnout ve svém obydlí dostatečný prostor a berou na vědomí skutečnost, že není povinností ostatních lidí před jejich pejskem padnout na zadek.

Pokud by se k chovu psů přistupovalo s rozumem a ohleduplností, postupně by se počet psů zmenšil na cca 10% současného stavu. A vámi popisované kšefty by tak nějak přirozeně zanikly.

0 0
možnosti
Foto

Jste na úrovni jakéhokoliv diktátora, jen vám systém zatím neumožňuje páchat bezostyšně ta zvěrstva co propagujete. Možná je protlačíte skrz legislativu a pak se na těch chudácích budete moc řádně vyřádit.

1 0
možnosti
ZH

Taky by Vás měli na měsíc zavřit do klece a pak by jsme viděli. ;-D

0 1
možnosti
ZH

Pokuď u toho zákona nebude 1 rok nepodmíněně za každé štěně v množírně, nic se nezmění. Množírny provozují zlý lidé, a nejlepší by bylo je naházet krokodýlům v zoo, nebo semlet do psích konzerv. Zákazy a pokuty jsou na nic. ;-€

1 1
možnosti
JN

Z Vašeho výkřiku není jasno, koho chcete hodit krokodýlům. Psy nebo lidi?

1 0
možnosti
DP

Kéž by to tak bylo. Před měsícem mi zemřel kavalírek, který byl v množírně a je otcem stovek štěňat. V této "péči" byl cca 3 roky zůstal slepý, hluchý a pro nás byl tři roky štěstíčkem našeho života a moc nám chybí. Všichni bychom měli apelovat, aby čipování a kontrola nebyla bezzubá, tak jak bohužel je. !!

5 0
možnosti
Foto

Měla jste také kavalíra z Naděje? My máme adoptovanou fenku, také byla z množírny. Chudinka, ze začátku se úplně krčila, když jsme ji chtěli pohladit.

Bolest vyléčí nový Kavalír;-)V

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS