Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten kompromisní návrh je myšlen jako hořká satira nebo je to myšleno vážně ?

Návrh nesmyslného zákona je potřeba utnout v počátcích a to tak, že úplně. Nejde uzavírat kompromisy v případě nástupu totality a debility.

0 0
možnosti
IN

Nechápu, jak někdo takový jako vy, může dělat to, co dělá. Viděla jsem s vámi ten rozhovor, kdy jste tvrdil, že daleko víc je podle vás týrání to, že máme doma psy a nutíme je se válet po koberci. Také jsem viděla videa z těch farem, kde byly vidět GPS souřadnice a datum. Lžete, lžete a lžete a doufám, že na vás taky někdy dojde :-/

1 1
možnosti
MK

jsou podplaceni, všichni. Příjmení Babiš - nemá on něco společného s ministrem? ze by ministr měl farmu? pak by to vypovídalo vše

0 0
možnosti
Foto

J73i15ř85í 85T65u19r93n28e82r

21. 12. 2016 13:37

Jako zjevnému odborníkovi na tuto problematiku, je mi poněkud žinantní vám vysvětlovat, že existují zvířata domestikovaná a volně žijící. Domestikovaná zvířata jsou chována jako společenská a jako hospodářská. Pokud někdo má hospodářské zvíře jako mazlíčka je to jeho věc, obráceně je to však nepřijatelné. Divoká zvířata mají zůstat divoká ( jen ve specifických případech chovaná jako společenská), mají podléhat jen nutné regulaci, která je zdrojem masa, kožešin i trofejí. Nejsou také primárně určena ani k chovu na maso, ani na kožešiny, ani na cokoli jiného. Zrušení kožešinových farem je projevem civilizovanosti našeho státu. Pevně doufám, že bude následovat regulace lovu divokých zvířat, a to z pozice zvrhlé zábavy do podoby oné nutné regulace.

3 1
možnosti
MK

a když jste jel navstívit ty farmy, tak jste se predem ohlasili,ze? vy nevíte, že farmáři mají 2 farmy? jednu pro verejnost jako jste vy a druhou....a ty záběry, kdy norkovi propadávají packy skrz mříze, to není dle vás týraní? byl jste u toho, jak je usmrcují? víte, že kozešina nesmí být znehodnocena ? za koho lobujete? máte mezi nimi kamarády? jdetě do h....u!

1 1
možnosti
Foto

A81l96e14š 59M18e43r81t40a

21. 12. 2016 12:33

Možná, že jste to neslyšel, ale již dnes je možno vyrobit maso, které nerozpoznáte od pravého, ale zatím je to příliš drahé. Zatím se lidé od masa, na rozdíl od kožešin nedovedou obejít, ale budoucnost to asi změní. Chovat zvířata k vůli zisku z výroby módních doplňků je zvrhlost.

2 1
možnosti
VK

A až se bude projednávat návrh na zákaz chovu králíků na maso, tak také předložíte pozměňovací "kompromisní" návrh, aby stávající chovatelé mohli pokračovat, ale aby nevznikaly žádné nové chovy?;-€

1 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Poslanec Parlamentu České republiky; Člen výboru pro životní prostředí; Člen podvýboru pro financování péče o životní prostředí; Člen podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství; Člen hnutí ANO 2011.

Seznam rubrik