Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stále pátrám po důvodu, proč proč se podpora týká pouze vozů spalující CNG a nikoliv LPG, které je podstatně rozšířenější, včetně čerpacích stanic. Že by plynárenská loby zapracovala ? ;-€;-€;-€

0 0
možnosti

čistotě ovzduší nejvíce pomůže, když se budou pravidelně čistit silnice, aby auta nevířila zbytečně prach. A to byste se divil, co prachu vyprodukuje i takový elektromobil. Takže pokud chcete ekologické auto, tak ho vlastně ani nesmíte vyrobit, natož v něm jezdit :-)

0 0
možnosti

P18a76v74e40l 71V29é63b63r

27. 1. 2017 14:03

No, a víte, že i elektromobil má výfuk? Je to komín Prunéřovské elektrárny...

3 0
možnosti

Vas mozna.

nase maji vrtule.

0 2
možnosti

D65a77v38i36d 78V28l98k

27. 1. 2017 13:32

A taky se na tom Vy prodejci aut příjemně napakujete , že pane Babiš???

1 0
možnosti
Foto

Přerozdělování nevede nikdy k ničemu dobrému. A dotace jsou přerozdělováním peněz, které stát vzal daňovým poplatníkům.

3 1
možnosti

Jste ze ano, ale zde je kazdy presvedcen, ze po nas prijde potopa. Asi jsou vsichni diskuteri bezdetni.

0 2
možnosti

cit. .... Zároveň náklady na provoz jsou výrazně nižší .....

Je vidět že jste politik. ;-) Na cenu baterií (200-300 tis.), výměna podle používání a provozních podmínek za 3-5 let, jste nějak pozapomněl.

2 0
možnosti

To myslite ovsem ty drivejsi od AKUMA Mlada Boleslav.

Toyota Prius garantuje 10 let.

0 0
možnosti
Foto

A už je to tady zase. Dotujme bohaté, vy ostatní s průměrným, či podprůměrným příjmem jezděte dvacetiletou šunkou. Životnímu prostředí to sice neprospěje, ale my politici si uděláme čárku za to, že jsme pro ten čistší vzduch něco udělali. Že to je naprosto kontraproduktivní, že tím okrádáme občany a že kdybychom to nepodporovali, mohlo by to být už o třetinu levnější, je nám jedno a možná ani nemáme na to, toto domýšlet. Hlavně dotujme, dá se z toho pěkně krást.

5 0
možnosti
Foto

Elektromobil za téměř milion korun (s příspěvkem státu na pětinu hodnoty vozu) žádnému běžnému občanovi nepomůže a takových vozítek si u nás v přístích pěti letech koupí jen pár stovek lidí (přesněji řečeno těch, kteří se před ostatními potřebují na sto sáhů blýsknout, tedy slovem jediným - snobové). A kdyby nakrásně podle vašich ekologicky laděných představ se těchto aut u nás za rok prodalo zhruba 50 tisíc, tak by mne zajímalo, kde postavíte další elektrárny, čím v nich budete vodu na roztočení turbín ohřívat a kde tak honem někde po celé ČR otevřete desetitisíce nabíjecích stanic?? Ono na papíře, to se to pane poslanče plánuje (tohle velmi důvěrně dobře znají občané tohoto státu od Sobotkovy Slibotechny, tedy ČSSD)...Rv

6 0
možnosti

Člověk s průměrným příjmem si to nekoupí, protože na to nebude mít ani s dotací. Takže opět to bude jen pro někoho (říkám to bez závisti), jen mu na to všichni nějakým způsobem přispějeme (což mě štve). O ekologičnosti provozu si myslím svoje, ale nejsouc odborník, nebudu to tady rozebírat.

5 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Poslanec Parlamentu České republiky; Člen výboru pro životní prostředí; Člen podvýboru pro financování péče o životní prostředí; Člen podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství; Člen hnutí ANO 2011.

Seznam rubrik