Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V30l65a20d74i47m55í13r 82K48r72a27u16s 5379451340615

Já nechci strávit hodinu v prodejně studováním složení výrobků. Třeba ve stavebních předpisech je např. jasně uvedeno, že bytový dům je stavba, ve které víc než polovina podlahové plochy odpovídá požadavkům na trvalé bydlení. Proč tedy, když si kupuji např. kuřecí párek, musím studovat na etiketě, kolik obsahuje kuřecího masa? Neměla by to být nadpoloviční většina? Pak můžu studovat, když chci lepší párek, jestli má jenom 51 % nebo víc % kuřecího masa.

0/0
5.4.2017 11:23



Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.