Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

"Včelaři, kteří se nadále chtějí provádět prohlídky sami, se nemusí nové právní úpravy obávat."

Komunisté po válce ve volbách tuším 1946 taky slibovali, že když zvítězí, zachovají soukromé vlastnictví sedlákům i podnikatelům. A že po roce 1948 to sliby pořádně splnili!;-D;-D

Holt to je ta salámové metoda. Každý rok kousek a najednou včelař zjistí, že bez vědomí státu či načalstva na ČSV si u včelstev pomalu ani neprdne.

0 0
možnosti
PP

P42a77v66e76l 83P11a67v42e89l

18. 5. 2017 20:48

Rv potvrzujete můj názor, že to jde v parlamentu od 10 k 5ti. Sedí tam lidi, kteří mají snahu rozhodovat a řídit i věci o kterých vědí jen z rychlíku a odvolávat se na 98% je taky scestné, protože vás možná ovlivňuje jen jeden člověk s vedení ČSV.

0 0
možnosti
Foto

Asi máme málo zákonů ?!;-O

A co takhle ještě založit úřad a stanovit daň z medu, aby bylo z čeho úředníky financovat.8-o

2 0
možnosti
Foto

Jsem včelař už hezkých pár let. Nedávno jsem převezl včely a zrušil veškerou registraci. Zjistil jsem, že jde včelařit i bez všetečné buzerace od státu. Tihle Babišové by nám ty včely nejraději znárodnili.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Poslanec Parlamentu České republiky; Člen výboru pro životní prostředí; Člen podvýboru pro financování péče o životní prostředí; Člen podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství; Člen hnutí ANO 2011.

Seznam rubrik