Diskuse

Máte už hotovou revizi kotle?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J77a32n 52B21u88r59i55a63n

16. 11. 2016 12:00

Píšete, že lokální topeniště mají až 90 % podíl na znečištění ovzduší. Netuším, jestli je to opravdu tolik, ale to není podstatné. Podstatné pro mě je, jak tyto revize kotlů to znečištění sníží. A já Vám tvrdím, že VŮBEC NIJAK! Revizní technik totiž jen zkontroluje stav kotle a komína a jestli je používáno předepsané palivo. A zjistí, že je vše OK a přitom se z komína bude valit hustý štiplavý čmoud. Jak je to možné? No přece proto, že to předepsané palivo je spalováno blbě, protože třeba celá otopná soustava je v domě blbě navržena nebo je kotel předimenzovaný a tudíž v něm palivo nehoří, ale jen doutná.

Co Vy na to?

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

:-)...Já předpokládám, že mi kotel ́v kterém už roky netopím,(topím si doma v krbu), protože nechci vytápět celý velký barák, v kterém už nikdo nebydlí, přijde zkontrolovat někdo koho pošle náš obecní úřad a samozřejmě....bezplatně.Já o to nestojím, a pokud to někdo přikázal, nechť to zaplatí !

JE to jen šolich pro další "podnikatele" stejně jako lékárničky v autech na tři roky, každoroční prohlídky komínů ?(600 -1000 kč),a řada podobných nesmyslů, kterými nás tento stát "obohacuje". Rv Jak to, že jsem se v této chalupě dožil takového věku, aniž by tyto stupidity existovaly ?Rv

1 0
možnosti

Zase jste přihráli malou domů, jedné skupině podnikatelů. Bohužel to odskáčou povětšinou starší lidé na vesnicích, kteří žijí už tak dost z nízkého důchodu a ještě je necháte obrat o 1500,-Kč za revizi. Když uvážím, že nevím co za ty peníze chce revizák na kotli revidovat na to aby se podíval, zda kotel není zanesený a jestli neteče mu stačí 5 minut. Je to zase lumpárna, jako řada podobných nařízení.

Pokud se odvoláváte na čistotu ovzduší, tak je rozhodující co v kotli pálím a né nějaká revizní zpráva. Měli by jste se stydět, za to pro co zvedáte ruce.

3 0
možnosti

J27a14n 81H68r87u51z19a

9. 11. 2016 13:48

Víte co pane Bureši II. vyližte si.

0 0
možnosti
Foto

Největší podíl na znečišťování ovzduší má automobilová doprava. Co kdybyste si začal pupek vozit na kole?

3 0
možnosti

Vážený pane, viděl jste někdy teplovodní kotel, pokud ano tak mi prosím popiste co bude revizor kontrolovat u kotle např. Slokov. Je to jen tahání peněz z kapes málo majetných občanů.

6 0
možnosti