Diskuse

Budou konečně stejné potraviny pro všechny unijní spotřebitele?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lidovecký ministr zemědělství (i přesto, že je v civilu soukromý zemědělec) Marian Jurečka zklamal na celé čáře. Pouze nasliboval všechno možné a nic nesplnil. Pouze lze doufat, že až volby vyhraje ANO, resortu zemědělství se ujme.

0 0
možnosti

Pro poslance ANO, autora blogu.

ET, DDT, HCH a podobnými prostředky zlikvidujme drobné prodejce. Ti by mohli odebírat kvalitní produkty od drobných dodavatelů.

Podpořme výstavbu paláců konzumu, TESCO, Lídl atd. A ty zásobujme kvalitními výrobky z OLMY, TATRY, Kosteleckých uzenin a dalších firem Vašeho vůdce. A co nedodá on, dodají jeho kamarádi z EU.

Někde jsem slyšel, probíhá masopust, nesmíme jíst maso. Pouze Kostelecké uzeniny, ty jsou bezmasé.

3 0
možnosti

Levnějšími variantami za vyšší cenu?

1 0
možnosti

Souhlasím s Petrem Kropáčkem.Nebudou. Co by s těma horšíma dělali. Vždyť my jsme pro ně boží požehnání, oni by je museli vyhodit. Proto nemají ani zájem situaci řešit. Prodaj nám ty šunty dráž, než u nich kvalitu a to všechno " Z lásky k česku", jak tvrdí jeden řetězec.

2 0
možnosti

Rád bych přidal mou myšlenku která mě na situaci nejvíce rozčiluje. Nemám možnost volby. Viz slazené nápoje. Nedodává se do ČR žádný nápoj slazený čistě cukrem (všichni výrobci nápojů na mě působí že mají něco jako kartel na složení). Ať k nám dodávají nekvalitní zboží ale s povinností dodávat i to co prodávají od nás na západ. (velmi zobecněno)

0 0
možnosti

Ne, nebudou. Akorát podraží, protože se budou muset udělat nové obaly nebo etikety s jinou grafikou a označením "speciální edice".

2 0
možnosti