Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J26a32r64a 22R57a54n82k

3. 6. 2016 18:24

Kdyz to muze fungovat uz desitku let jinde, proc ne v CR. Zadna restaurace ani sportovni puby nezbankrotovaly, pokud ano, tak pro spatnou kuchyni, kazdy majitel se snazi a treba najme muzikanta, vetsina "hospod" ma "happy hour" mezi 4-6 hodinou, kdy je vse za polovicni cenu (krome tvrdeho alkoholu) a jsou narvane vice, nez pred zakazem.

0 0
možnosti

Jenže ony nejsou všechny restaurace kuřácké. Proč není nechán výběr jak majiteli, na jaké zákazníky se zaměří, tak hostu, jestli chce do kuřácké, nebo nekuřácké.

0 1
možnosti

Hm - taky jeden z těch, co by přikazovali a zakazovali...

No co naděláme, když voliči blbě volí... Rv

4 1
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Poslanec Parlamentu České republiky; Člen výboru pro životní prostředí; Člen podvýboru pro financování péče o životní prostředí; Člen podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství; Člen hnutí ANO 2011.

Seznam rubrik