Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo, ale jak to chcete skloubit ?

Pro mne osobně např. naprosto nepřijatelná situace, kdy bych vstupem do politiky musel udělat majetkový striptýz, a kdejaký novinář by se v tom patlal a zvyšoval tím náklad svých novin. Myslím si, že s tímto přístupem nejsem zdaleka sám, takže již tímto se eliminuje skupina lidí, která by se mohla na řízení společnosti podílet.

Stejně tak si myslím, že omezovat u členů vlády podnikání není krok správným směrem. Jednak se tím omezuje nakládání svéprávné osoby se svým majetkem, jednak se dá toto omezení velmi lehce obejít převodem majetku na rodinné příslušníky, případně na někoho jiného (kdy je zároveň sepsána smlouva o zpětném převodu firmy na politika končícího kariéru politika - viz svého času poslanec Zgarba).

Navíc návrh, který byl prezentován v novinách, vypadá jako "lex Babiš". A vytvářet zákony kvůli jednomu politikovi je vždycky špatně. A pokud veřejnosti vadí bohatý ministr, má možnost jej nevolit.

PS: nejsem a ani nebudu voličem ANO.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Poslanec Parlamentu České republiky; Člen výboru pro životní prostředí; Člen podvýboru pro financování péče o životní prostředí; Člen podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství; Člen hnutí ANO 2011.

Seznam rubrik